Sinds 2010 bestaat er een samenwerkingsovereenkomst “OpticienZorg” tussen Verboon oogadviseur en Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Verboon oogadviseur is hiermee partner in een keten van professionals die voor de klant de allerbeste en kwalitatief hoogstaande oogzorg bied.


Het Oogzorgnetwerk in een initiatief van Het Oogziekenhuis te Rotterdam wat als enige zelfstandige oogziekenhuis in Nederland fungeert als topziekenhuis voor oogheelkundige zorg. Het Oogzorgnetwerk stelt zich ten doel de oogheelkundige zorg in Nederland op een hoger kwaliteitsniveau te brengen Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is partner in het Oogzorgnetwerk.


Door onderlinge afstemming en samenwerking tussen de zorgpartners wordt voorkomen dat u als klant overbodige onderzoeken of bezoeken ondergaat en zorgt ervoor dat de u sneller op het juiste zorgpad komt. Zo ervaart u de meerwaarde van het Oogzorgnetwerk. Om de kracht en omvang van het netwerk te communiceren heeft het Oogzorgnetwerk een beeldmerk ontwikkeld dat door alle netwerkpartners gebruikt als herkenning voor u als klant, maar ook voor professionals waarmee wordt samengewerkt. Dit beeldmerk helpt de klant kwalitatieve en afgestemde oogzorg te herkennen.


Op basis van afspraken en afstemming van protocollen worden professionals in de oogzorg partner van Het Oogzorgnetwerk. Om kennis te delen, efficiënter te werken, mogelijkheden in de oogzorg te signaleren en vooral om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Klanten ervaren hierdoor de oogzorg als een geheel, een vakkundige keten van professionals.