Maandlenzen:


Is een vervangingssysteem waarbij iedere maand een nieuwe lens uit de blister-verpakking wordt gehaald en aan het einde van de dag de lens met een moderne lensvloeistof gereinigd en bewaard wordt om de volgende dag weer comfortabel de lens te dragen.


Siliconen Hydrogel lenzen


Heeft u last van droge ogen of heeft u in het verleden last gehad bij het dragen van lenzen, dan bieden Siliconen Hydrogel lenzen een goede oplossing. De hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en unieke vochtvasthoudende capaciteit zorgen voor een extra hoog draagcomfort zodat uw probleem definitief tot het verleden behoort. De Siliconen Hydrogel lens is gemaakt van een heel nieuwe generatie zachte contactlensmaterialen.

Siliconen Hydrogellenzen zijn er zowel in lenzen met alleen de verte sterkte, met cylinder als lenzen met een leesgedeelte ‘de multifocalelens”.


Multifocale lenzen:


Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen.Bij Verboon Optiek kunt u ervan verzekerd zijn dat u altijd de aller nieuwste generatie SiH lenzen draagt.