Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige kunststof glazen zijn brillenglazen met één sterkte is al dan niet in combinatie met een cilinder correctie. Wij verkopen standaard enkelvoudige glazen en meer moderne merkglazen.


Goed, beter, best


Onze aanbieding-merkglazen van Hoya voor een optiekketen prijs:

Een standaard enkelvoudig brillenglas is een goed glas met een redelijke harding- en ontspiegellaag voorzien brillenglas en kan afhankelijk van de sterkte dun geslepen worden. Dit glas is een goede optie voor brildrager waarbij verwacht wordt dat de sterkte op korte termijn aangepast moet worden. Ook voor een bril naast je lenzen. Ook worden deze glazen vaak gekozen om in een reservebril te gebruiken.

Onze betere merkglazen van Hoya:

Een verbeterd en moderner brillenglas met de beste ontspiegeling- en hardingslagen zijn veel helderder en sterker dan van een standaard glas. Hierdoor krast en beslaat een modern glas minder snel en heeft u geen last van schitteringen in de glazen. Verder is het zicht bij een modern glas tot de rand toe haarscherp en is er geen vertekening te zien aan de zijkant van het glas.


Onze beste merkglazen van Hoya:

Dit zijn moderne geïndividualiseerde glazen houden rekening met de specifieke sterkte en kijkbehoeften van u als brildrager.