Beste Klant,


Bij Verboon Optiek staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen.

Onderstaand een overzicht van de ondernomen stappen.


Wij zijn weer hele dagen open en kunnen uw ogen opmeten!


Voor oogmetingen bent u van harte welkom. I.v.m. het hygiënebeleid vragen wij u om hiervoor een afspraak te maken. Wij hanteren een aangepast oogmeetprotocol en daarbij hygiënebeleid.


Contactlenzen kunnen wij gewoon bestellen en leveren. Indien gewenst kunnen wij de lenzen en vloeistof naar u opsturen. Bij de contactlenscontrole op afspraak wordt gebruik gemaakt van plexiglas ademscherm en mondkapje. Tevens hanteren wij het aangepaste oogmeetprotocol en daarbij hygiënebeleid.


Monturen en zonnebrillen kunt u nog steeds in onze winkel uitzoeken en passen. De gepaste brillen worden direct allemaal gereinigd.



Maatregelen in de winkel:


We volgen de richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding te voorkomen.

Voor en na ieder klantcontact wassen we de handen zorgvuldig en houden we zoveel mogelijk rekening met de minimale 1,5 meter afstand tot klanten en collega's.

We laten klanten zelf hun montuur op en afzetten en leggen die voor u op onze balie.

Wij desinfecteren onze pinautomaat, kassa, handgrepen, apparatuur, etc. meerdere malen per dag.


Hoe kunt u ons helpen?


Heeft u lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij u om onze winkel (voor nu) niet te bezoeken.

Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand te bewaren (min. 1,5 meter) tussen u en andere klanten en/of ons personeel.

Betaal a.u.b. zoveel mogelijk per pin of contactloos.


Wij vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om u de service te bieden die u van ons gewend bent. Bedankt voor u vertrouwen, medewerking en begrip.


Heeft u vragen? Laat het ons weten via info@verboonoptiek.nl of 0347-474024  (zie openingstijden)


Team Verboon Optiek Montfoort